Ismail (1971) is een gedreven man die met veel humor en structuur werkt. Ismail heeft de hbo-opleiding, Economisch Linguïstisch afgerond. Hij heeft zich verder ontwikkeld en is gelicenceerd NLP Master Practitioner en Identity Compass® consultant. Met een open vizier gaat hij op zijn doel af. En tussen de bedrijven door maakt hij natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

 

Professioneel is hij actief op het gebied van commercie en marketing, waarbij de mens centraal staat. Ismail heeft door de jaren heen uiteenlopende ervaringen opgedaan. Hij heeft zeer complexe projecten geleid zoals: ICT infrastructuren voor ruim 300 gebruikers, maatwerk applicaties, kennis management, websites, ERP systemen, financiële systemen, HRM systemen en diverse koppelingen tussen software applicaties.

 

Ismail is in uiteenlopende sectoren actief, waaronder: ICT, gezondheidszorg, non-profit en MKB. Vanaf het eerste uur is Ismail actief als trainer en heeft hij collega’s naar een hoger niveau gebracht. Door de diversiteit van werkzaamheden kan Ismail goed schakelen met verschillende gesprekspartners en daar komt zijn goed ontwikkelde empathisch vermogen uitstekend van pas. Het stimuleren van mensen, ze bewust maken van hun kunnen en handelen, dat is en blijft altijd een passie voor Ismail.

 

 

 

 


View Ismail Ders's profile on LinkedIn